رئیس کمیسیون کسب و کارهای دانشبنیان اتاق بازرگانی سنندج در نشست هماندیشی برگزاری رویداد هوشمندسازی در حوزه کشاورزی استان کردستان سهم این استان از بودجه کشوری در حوزه هوشمندسازی را چیزی نزدیک به صفر دانست و از افراد و شرکتهای فعال و دارای سابقه در زمینهی هوشمندسازی برای مشارکت در اجرای این رویداد و ایجاد نقطهی عطفی در این حوزه دعوت کرد.
اردشیر عظیمینیا افزود: برگزاری رویدادی در این سطح و در زمینه هوشمندسازی، مبحثی کاملاً تازه و برای نخستین بار است که در استان کردستان برگزار میشود و شاید در مواردی تجربه یا ایدهی مناسب و اجرایی در اختیار نباشد لذا نیازمند همکاری و کمک شرکتهای دانشبنیان بومی، برای مشارکت در اتاق فکر و اجرای رویداد هستیم.
وی با اشاره به پتانسیلهای مناسب استان در حوزهی کشاورزی همچون آب، خاک و هوای مناسب گفت: قطعا یکی از مدلهای اصلی توسعهی استان کردستان از راه توجه به بخش کشاورزی و صنایع وابسته آن حاصل میشود، پس هزینهی هر ریال در حوزه کشاورزی استان، قطعا یک سرمایهگذاری پرسود خواهد بود که در زمان نسبتا کمتری نسبت به سایر حوزهها بازدهی خواهد داشت.
وی با اشاره به بودجه پایین هوشمندساز در کل کشور گفت: متاسفانه تا امروز سهم استان کردستان از این بودجه تقریبا صفر بوده است.
رئیس کمیسیون کسب و کارهای دانش بنیان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج بر اهمیت توسعهی پایدار در استان کردستان تأکید و اظهار کرد: با وجود چالشهای موجود، استفاده از فناوریهای نوین و هوشمندسازی میتواند به عنوان یک راهکار اساسی در جهت ارتقاء کیفیت زندگی مردم و بهبود شرایط اقتصادی منطقه عمل کند.
وی افزود: این رویداد میتواند به عنوان یک الگو برای سایر استانها عمل کند و نشان دهد که چگونه میتوان با استفاده از منابع محدود به نتایج قابل توجهی دست یافت.
عظیمینیا از برنامهریزی برای برگزاری کارگاههای آموزشی و سمینارهای تخصصی در زمینهی هوشمندسازی خبر داد که هدف آن افزایش آگاهی و مهارتهای فنی کشاورزان و فعالان این بخش است.
رئیس کمیسیون کسب و کارهای دانشبنیان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج تأکید کر: این اقدامات میتواند به تقویت بنیهی علمی و عملی کشاورزان کمک کند و آنها را برای استفاده بهینه از فناوریهای جدید آماده سازد.
در پایان، رئیس کمیسیون از تمامی نهادها و سازمانهای دولتی و خصوصی دعوت کرد تا در این حرکت بزرگ علمی و فناورانه شرکت کنند و با ارائهی حمایتهای مالی و معنوی، زمینهی پیشرفت و توسعهی هوشمندسازی در استان کردستان را فراهم آورند.
این اقدامات میتواند به تحقق چشماندازی روشن برای آیندهی کشاورزی در استان کردستان و همچنین کل کشور ایران منجر شود.