رئیس کمیسیون کسب و کارهای دانش بنیان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج در نشست این کمیسیون، خبر از برگزاری رویدادی بزرگ و ملی در زمینه هوشمندسازی داد.
اردشیر عظیمینیا با اشاره به تعریف هوشمندسازی اظهار کرد: هوشمندسازی فرآیندی است که در آن از تکنولوژیهای پیشرفته مانند هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیا و رباتیک برای خودکارسازی و بهبود فرآیندها و عملیاتهای مختلف استفاده میشود که این فرآیند میتواند شامل بخشهای مختلف یک ساختمان، کارخانه، انبار، کشاورزی و سایر محیطها باشد و به افزایش بهرهوری، کاهش هزینهها و بهبود کیفیت زندگی کمک کند.
وی تصریح کرد: هوشمندسازی در سطوح مختلفی انجام میشود که میتواند از سادهترین کارها مانند خودکار کردن وظایف روزمره تا پیچیدهترین سطوح مانند مدیریت یکپارچه شهری را شامل شود که در هر سطح، از تجهیزات و تکنیکهای متناسب با نیازها و اهداف مورد نظر استفاده میشود؛ به عنوان مثال، در سطح خانگی، هوشمندسازی میتواند شامل کنترل دما، نور و امنیت باشد، در حالی که در سطح شهری، میتواند شامل مدیریت ترافیک، خدمات عمومی و امنیت شهری باشد.
عظیمینیا گفت: هوشمندسازی به معنای استفاده از تکنیکها، ابزارها، تجهیزات و تکنولوژیهای انقلاب صنعتی چهارم به منظور تسهیلکردن فرایندها و عملیاتهای گوناگون در صنایع مختلف و زندگی روزمره است.
رئیس کمیسیون کسب و کارهای دانش بنیان اتاق بازرگانی سنندج هدف از هوشمندسازی را رسیدن به یک نظم و انسجام کلی و ساختاریافته عنوان کرد و افزود: هوشمندسازی باعث میشود تا بدون اینکه اختلالی در فرآیندها بهوجود بیاید، کارها بهصورت کاملا هوشمند و خودکار انجام شوند.
وی با اشاره به اهمیت هوشمندسازی بهویژه در حوزهی اقتصادی گفت: دنیای امروز دنیای نوآوری و تکنولوژی است و اگر شرکت یا کسب و کاری میخواهد ترقی کند باید به اصطلاح هوشمند شود.
عظیمینیا هوشمند سازی را برای یک شرکت شامل موارد متعددی دانست و گفت: از طراحی لگو و داشتن وبسایت تا تولید محصول و سایر فرآیندهای تولیدی، صنعتی، خدماتی، بازرگانی، کشاورزی و... هوشمند بودن معانی و سطوح مختلفی دارد.
عظیمینیا به تشریح رویدادی که در استان کردستان برگزار خواهد شد پرداخت و اضافه کرد: این رویداد با هدف ارتقاء دانش و مهارتهای هوشمندسازی در بین کسب و کارها و صنایع مختلف برگزار میشود و فرصتی است برای تبادل دانش، تجربیات و ایدههای نوآورانه در این حوزه و ما امیدواریم که این رویداد بتواند به عنوان یک پلتفرم برای همکاریهای میانبخشی و بینالمللی عمل کند و زمینهساز توسعهی همکاریهای تجاری و فناورانه شود.
رئیس کمیسیون کسب و کارهای دانش بنیان اتاق سنندج خاطرنشان کرد: در این رویداد، کارگاهها و سمینارهای متعددی با حضور متخصصان و پیشروان صنعت هوشمندسازی برگزار خواهد شد و شرکتکنندگان میتوانند از آخرین دستاوردها و روندهای جهانی در این زمینه مطلع شوند و همچنین، نمایشگاهی جانبی با حضور شرکتهای پیشرو در زمینهی هوشمندسازی و فناوریهای نوین برپا خواهد شد که فرصتی برای نمایش محصولات، خدمات و راهکارهای نوآورانه فراهم میآورد. این رویداد نه تنها به افزایش آگاهی و دانش فنی شرکتکنندگان کمک میکند، بلکه به آنها امکان میدهد تا با سایر فعالان این حوزه در ارتباط باشند و شبکهسازی کنند.
وی گفت: ما از همهی فعالان اقتصادی، صنعتی و کشاورزی دعوت میکنیم تا در این رویداد شرکت کنند و از فرصتهایی که این رویداد ملی برای هوشمندسازی فراهم میآورد بهرهمند شوند.
در پایان مقرر شد پیشنهاد نام و شعار برای رویداد را بهصورت یک فراخوان به علاقهمندان بسپارند و خلاقانهترین اسم و شعار برای رویداد انتخاب شود.
اطلاعات تکمیلی این رویداد به سمع و نظر شما مخاطب گرامی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج خواهد رسید.