رئیس اتاق بازرگانی سنندج در افتتاحیه رویداد «تاک» (توسعه اکوسیستم کارآفرینی) که با حضور 270 بانوی شرکتکننده از کردستان، 19 منتور و 13 داور کلید خورد، با اشاره گذشته و عدم حضور بانوان در جامعه و تلاشی که در طول تاریخ و بهویژه سالهای اخیر برای حضور زنان در فعالیتهای اقتصادی و کارآفرینی آنها صورت گرفته است، گفت: اتاق بازرگانی سنندج با برگزاری رویداد «تاک» به دنبال ردیابی گذشته، ساماندهی حال و ریلگذاری آینده در حوزهی فعالیت اقتصادی زنان در خارج از خانه و کارآفرینی آنهاست.
رویداد کارآفرینی «تاک» با شرکت 270 بانوی کردستانی، 19 منتور و 13 داور کلید خورد؛
اتاق بازرگانی سنندج با برگزاری تاک به دنبال ردیابی گذشته، ساماندهی حال و ریلگذاری آینده است
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج در افتتاحیه رویداد «تاک» (توسعه اکوسیستم کارآفرینی) که با حضور 270 بانوی شرکتکننده از کردستان، 19 منتور و 13 داور کلید خورد، با اشاره گذشته و عدم حضور بانوان در جامعه و تلاشی که در طول تاریخ و بهویژه سالهای اخیر برای حضور زنان در فعالیتهای اقتصادی و کارآفرینی آنها صورت گرفته است، گفت: اتاق بازرگانی سنندج با برگزاری رویداد «تاک» به دنبال ردیابی گذشته، ساماندهی حال و ریلگذاری آینده در حوزهی فعالیت اقتصادی زنان در خارج از خانه و کارآفرینی آنهاست.
علی اکبر عبدالملکی با اشاره به اینکه یکی از برنامههای مهم اتاق بازرگانی راه اندازی بنیاد توسعه و پیشرفت کردستان است، اظهار کرد: در راستای برنامهها و اهداف این بنیاد، ۴۲ عامل برای توسعه استان کردستان تهیه و تدوین شده که از ایجاد مدرسهای برای تربیت نسل بعد مدیران و فعالین اقتصادی تا برگزاری رویدادی برای راهنمایی، حمایت و تربیت بانوان کارآفرین را شامل میشود.
وی با اشاره به اینکه در هر موقعیتی امکان ایجاد و راه اندازی کسب و کار کم خطر وجود ندارد، افزود: برای راه اندازی هر کسب و کاری نیاز است بسیار سنجیده عمل و به تجربه های شکست و موفقیت آمیز دیگران توجه کرد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج بیان کرد: یکی از معایب طرح کسب و کارها در فضای مجازی این است که فقط به موفقیت ها پرداخته می شود و کسی از مراحل شکست و زحماتی که کشیده شده، مطلبی منتشر نمی کند.
رئیس شورای هماهنگی تشکلهای بخش خصوصی و رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت کردستان هم در ادامه اظهار کرد: زنان با کارآفرینی میتوانند تواناییهای خود را آشکار سازند و موانعی که در بروز استعدادهای خود دارند را رفع کنند و با توجه به اینکه نیمی از جمعیت کشور را بانوان تشکیل داده است اما در گذشته به دلایل مختلفی از توانمندی و اندیشههای این قشر استفاده نشده بود.
سیدکمال حسینی ادامه داد: عدم تعادل در نیروهای بازار کار شان میدهد که محدودیتها و موانع اشتغال زنان بسیار زیاد است و بدیهی است جذب این سرمایه ملی در سازمانهای دولتی که اکثراً با تورم نیروی انسانی مواجه هستند، عملی نیست، بنابراین ضرورت توسعه زنان در اقتصاد ملی، رویکرد اصلی و خودجوش جامعه برای غلبه بر مشکلات و بحرانهای موجود، توجه به کارآفرینی است.
وی آموزش و آگاهی را یکی از راه های حضور بانوان در جامعه خواند و افزود: امیدآفرینی و ایجاد انگیزه در شرایط کنونی از عوامل موثر در کارآفرینی و پیشرفت در همه بخش هاست.
نماینده کمیته فنی رویداد تاک در این مراسم اظهار کرد: بیش از ۲۶۰ ایده برای ما ارسال شد که در نهایت ۲۰۰ ایده در قالب ۴۱ تیم نهایی شد.
بیانی ریحانی فر با اشاره به اینکه این رویداد از ۲۰ تا ۲۲ خرداد برگزار می شود، افزود: در این ۲ روز چندین کارگاه آموزشی برگزار می شود و در سه پنل داوران به بررسی ایده ها می پردازند که در نهایت ۹ تیم به عنوان برگزیده معرفی می شوند.
نخستین رویداد کارآفرینی تاک (توسعه اکوسیستم کارآفرینی) کردستان به همت اتاق بازرگانی سنندج و با حضور افزون بر ۲۰۰ بانوی خلاق و کارآفرین و صاحب ایده کردستانی روز گذشته در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی کردستان در سنندج آغاز به کار کرد و قرار است در ۳ روز این بانوان افزون بر آموزشهایی که توسط منتورها و اساتید حوزهی کاری خود می بینند در قالب گروههایی، ایده هایشان را بسط دهند.
در پایان گواهی حضور در دوره به شرکتکنندگان داده میشود و از ایدهها و طرحهای برتری که توسط داوران انتخاب میشوند نیز تجلیل به عمل خواهد آمد.