×
امروز شنبه, 15 اردیبهشت,1403 - Saturday, 04 May,2024
چهار شنبه, 05 اردیبهشت,1403

با حضور معاون نوآوری و فن‌آوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات رونمایی شد؛

طرح مرکز رشد و نوآوری اتاق بازرگانی سنندج تحت عنوان توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک)

سایز متن

طرح ایجاد مرکز رشد و نوآوری اتاق بازرگانی سنندج روز چهارشنبه با حضور معاون نوآوری و فن‌آوری وزیر ارتباطات رونمایی شد.

با حضور معاون نوآوری و فن‌آوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات رونمایی شد؛

طرح مرکز رشد و نوآوری اتاق بازرگانی سنندج تحت عنوان توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) 

 

طرح ایجاد مرکز رشد و نوآوری اتاق بازرگانی سنندج روز چهارشنبه با حضور معاون نوآوری و فن‌آوری وزیر ارتباطات رونمایی شد.

معاون نوآوری و فن‌آوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بعدازظهر چهارشنبه در مراسم رونمایی از طرح مرکز رشد و نوآوری اتاق بازرگانی سنندج، اظهار کرد: کردستان دارای ظرفیت فراوانی از لحاظ نیروی انسانی متخصص و مولد است.

میثم عابدی با اشاره به اینکه ارائه آموزش های مربوط به فناوری ارتباطات باید از مدارس آغاز شود، بیان کرد: برخی از نهادهای خصوصی وعده حمایت و تجهیز مدارس را داده اند.

وی یادآور شد: مبتنی بر ظرفیت استان ها در بخش های مختلف باید هوشمند سازی تعریف شود تا اثرگذاری لازم را در توسعه داشته باشد.

مرکز رشد و نوآوری اتاق بازرگانی سنندج کنسرسیومی علمی، آموزشی، تحقیقاتی، خدماتی و صادراتی است که برای زنجیره ذینفعان کارآفرینی، بازرگانی، صنایع، معادن، کشاورزی و گردشگری کردستان برنامه ریزی و ایجاد ریل گذاری هوشمند و کاربردی را ممکن خواهد کرد.

این مرکز به عنوان یکی از بازوهای بنیاد توسعه و پیشرفت کردستان به منظور ارتقای کیفیت زندگی مردم و تولید ثروت راه اندازی خواهد شد و در نظر دارد طی هزار و ۸۳۵ روز برای سه هزار نفر فارغ التحصیل دانشگاهی استان فرصت شغلی فراهم کند.

 

اجرای طرح شنبه‌های احیای واحدهای راکد در کردستان

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان گفت: امسال طرح شنبه های احیای واحدهای راکد با محوریت واحدهای دام و طیور به اجرا در می آید.

به گزارش ایرنا، علی نوری روز چهارشنبه در مراسم رونمایی از مرکز رشد و فناوری اتاق بازرگانی سنندج (تاک) که با حضور معاون نوآوری و فن‌آوری وزیر ارتباطات برگزار شد، اظهار کرد: سال گذشته طرح دوشنبه های تولید در استان به اجرا درآمد که در راستای آن مسائل و موانع پیش روی واحدهای تولیدی شناسایی شد.

وی بیان کرد: ۷۰۰ واحد دام و طیور استان راکد هستند لذا احیای آنها را در دستور کار قرار داده ایم و در قالب طرحی با نام شنبه های احیا این مهم در سال جاری دنبال می شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان گفت: برای ایجاد اشتغال و رشد تولید نیاز به توجه ویژه به زیرساخت در بخش های صنعت، معدن و کشاورزی و مرز در استان است.

نوری با بیان اینکه بخشی از ایجاد زیرساخت هم مستلزم بهره‌مندی از دانش فناوری و اطلاعات است، بیان کرد: کردستان در مسیر صنعتی شدن قرار گرفته است و بی شک توجه به تولید در این بخش می تواند روند توسعه در آنرا تسریع بخشد.

وی با اشاره به اینکه رئیس‌جمهور بر توجه ویژه به اشتغال در استان های زاگرس نشین تاکید کرده است، اظهار کرد: با اقدامات انجام شده نرخ بیکاری در کردستان طی زمستان سال گذشته نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن، کاهش پیدا کرد.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج در این مراسم اظهار کرد: اتاق بازرگانی در دوره دهم برای جبران عقب ماندگی تاریخی که کردستان نسبت به سایر استان‌ها داشته، ایجاد بنیاد توسعه و پیشرفت را در دستور کار قرار داده است.

سید کمال حسینی با بیان اینکه ۴۴ برنامه برای این بنیاد هدفگذاری شده است، افزود: شرکت سرمایه گذاری توسعه‌ای، هشت شهرک صنعتی تخصصی، کنسرسیوم، شرکت مادر تخصصی معدن و صنایع معدنی از جمله برنامه های بنیاد توسعه استان است.

وی بیان کرد: پیشرفت کشور مستلزم توسعه استان های مختلف است بنابراین می طلبد در راستای رشد مناطق گوناگون تلاش مضاعفی شود.

حسینی گفت: حرکت بر اساس برنامه‌های اقتصاد دانش‌بنیان از مسیر کمک به تاسیس کسب و کارهای چابک و استارت آپی و کشف و حمایت از نخبگان جوان، امری کلیدی است که روند صحیح انجام آن از طریق بنیان نهادن «کارخانه های نوآوری و مرکز رشد» ممکن است که در استان کردستان، نهاد مرجع و مکان شایسته انجام این مهم، در سال جهش تولید با مشارکت مردم، اتاق بازرگانی کردستان (پارلمان بخش خصوصی کشور) است.

وی با اشاره به راهبردهای اقتصاد مقاومتی و حاکمیت عقلانی و توسعه فضای دانش بنیان گفت: به همت دکتر زارعی کوشا استاندار جوان و خلاق کردستان و دکتر میثم عابدی معاونت فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور و هیات موسس مرکز، در جهت قطع وابستگی به نفت و تقویت صادرات غیر نفتی و توسعه همه جانبه صنایع دانش‌بیان این مرکز افتتاح می‌شود.

حسینی در تشریح طرح مرکز رشد و نوآوری اتاق بازرگانی سنندج تحت عنوان توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) گفت: این مرکز کنسرسیومی است علمی، آموزشی، تحقیقاتی،خدمات و  صادراتی که برای زنجیره ذینفعان کارآفرینی، بازرگانی، صنایع، معادن، کشاورزی و گردشگری استان کردستان، برنامه‌ریزی و ایجاد ریل گذاری هوشمند و کاربردی را ایجاد کرده تا با توسعه و پیشرفت کسب و کارها و بهبود بازار به عنوان یکی از بازو های بنیاد توسعه و پیشرفت کردستان بتواند آینده کردستان را  برای ده سال آتی رقم زند.

حسینی یادآور شد: اتاق بازرگانی کردستان این مرکز را با هدف ارتقای کیفیت زندگی مردم کردستان و تولید ثروت راه‌اندازی کرده و در نظر دارد، طی 1835 روز برای 3000 نفر فارغ‌التحصیل دانشگاهی استان، فرصت شغلی موثر و شایسته فراهم کند.

این مقام مسئول ادامه داد: هزینه کردن برای تاسیس «مرکز رشد و نوآوری تاک» در واقع عملی کردن این گزاره «مهم ترین راه پیش بینی آینده، ساختن آینده است» که سرلوحه فعالیت سازمانهای آینده ساز جهان است لذا برنامه ریزی برای ایجاد «ساختار یکپارچه تولید دانش و تسهیل گری خدمات برای مجموعه های نوپا، نوآور و فناور» در قالب یک مرکز رشد و نوآوری را می توان امری ضروری برای اقتصاد استان تلقی نمود؛ بر این اساس راه‌اندازی مرکز رشد و نوآوری تاک، که با همکاری دستگاه‌های دولتی و شرکت‌های بخش خصوصی در فرایند افتتاح قرار می‌گیرد، مجموعه‌ای برای جذب، آموزش، سازماندهی و بکارگیری جوانان خلاق و نوآور استان کردستان است.

سید کمال حسینی در پایان گفت: این مرکز با ذینفوذان، فعالان و مدیران علمی و عملی و تجّار در ارتباط فکری و اجرایی خواهد بود.

برچسب ها :
خبر
چهار شنبه, 05 اردیبهشت,1403
کد خبر :
6331
تاریخ انتشار :
چهار شنبه, 05 اردیبهشت,1403
تعداد مشاهده :
77
زمان تقریبی مطالعه :
۵ دقیقه
دسته اخبار : تجارت بازرگانی

تصاویر این خبر


سایر مطالب


رویدادها

جدیدترین اخبار و رویدادهای دنیای اقتصاد

سامانه جامع آموزش
سامانه ایمیل اتاق
سامانه نشریات
سامانه رادیو مجازی
نظرسنجی
ارتباط با ما