در راستای نیل به اهداف و تبیین آماج بنیاد توسعه و پیشرفت کردستان با بهرهگیری از تجارب موفق و آموزههای ارزشمند پیشگامان و فعالین باسابقه و خوشنام در حوزههای مختلف اقتصادی استان اعم از تجارت، صنعت، معدن، کشاورزی و... نخستین جلسهی هماندیشی کمیتهی پیشکسوتان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج برگزار شد.
نشست هماندیشی کمیتهی پیشکسوتان اتاق بازرگانی سنندج برگزار شد؛
تجربه در اختیار توسعه،
در راستای نیل به اهداف و تبیین آماج بنیاد توسعه و پیشرفت کردستان با بهرهگیری از تجارب موفق و آموزههای ارزشمند پیشگامان و فعالین باسابقه و خوشنام در حوزههای مختلف اقتصادی استان اعم از تجارت، صنعت، معدن، کشاورزی و... نخستین جلسهی هماندیشی کمیتهی پیشکسوتان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج برگزار شد.
در این جلسه رئیس اتاق بازرگانی سنندج با والا دانستن جایگاه پیشکسوتان در هر حوزهای گفت: روزی میآید که آیندگان از ما میپرسند که برای توسعه کردستان چه کردهاید و امیدوارم همه ما آن روز پاسخ مناسبی داشته باشیم لذا برای رفتن راه درست و دستیابی به راه حلهای مناسب برای چالشهای پیش رو بهترین کار بهره گرفتن از تجربه پیشکسوتان و بزرگان اهل فن است چرا که لازم نیست چرخی که اختراع شده است را دوباره اختراع کنیم.
علی اکبر عبدالملکی با تأكيد بر اهميّت احترام و توجه به جایگاه پیشکسوتان گفت: اتاق بازرگانی یکی از قدیمیترین نهادهای کشور است لذا گنجینهی پر گوهری از نخبههای پیشکسوت و اهل فن در دل خود دارد از طرف دیگر پیشکسوتان مظهر تجربه و اقیانوسی از دانش هستند و حفظ این سرمایههای ارزشمند باید همواره در دستور کار قرار بگیرد چرا که بهرهگیری و انتقال تجربیات آنها به نسلهای بعد و نیروهای جوان میتواند روشنگر مسیر پیش رو باشد.
رئیس اتاق سنندج با اشاره به ایجاد بنیاد توسعه و پیشرفت کردستان در اتاق بازرگانی سنندج گفت: خوشبختانه اعضای هیئت رئیسه این دوره اتاق بازرگانی سنندج با یکدلی و بر اساس کار گروهی توانستند کارهای خوبی انجام دهند بر این اساس بنیاد توسعه و پیشرفت کردستان ایجاد شد که در دل این بنیاد کمیتههای تخصصی نظیر همین کمیته پیشکسوتان یا کمیتهی بانوان کارآفرین کردستان، مدرسه بازرگانان جوان، تدوین اطلس اقتصادی استان و کمیسیونهای تخصصی اتاق با سرعت مناسبی در حال شکلگیری و فعالیت هستند.
در ادامه جلسه نایب رئیس اتاق بازرگانی سنندج پیشکسوتان این اتاق را ژنرالهای اقتصادی دانست که تمام زندگی خود را صرف سرزمین و وطن خود کردهاند سپس ادامه داد: از قدیم گفتند حرمت امامزاده به متولی آن است یعنی ما باید خودمان احترام بزرگترها و پیشکسوتان را بگیریم تا دیگران هم برای بخش خصوصی، اتاق بازرگانی و سایر تشکلها احترام قائل شوند.
سید کمال حسینی ادامه داد: شورای پیشکسوتان اتاق بازرگانی سنندج با هدف همفکری و بهرهگیری از تجربه ریش سفیدان اقتصادی استان تشکیل میشود چون معتقدیم اگر قرار است در استان کردستان تصمیم گرفته شود باید نظر بزرگان اقتصادی استان حتماً لحاظ شود چرا که اگر شخصی در شرایط فعلی که کشور با بحران اقتصادی و تحریمها مواجه است بتواند یک واحد تولیدی را مدیریت کند میتواند یک دولت را اداره کند چه رسد به پیشکسوتان اتاق بازرگانی که دلسوزی و صداقت خود نسبت به استان را بارها به اثبات رساندهاند.
وی زیربنای توسعه در تمام بخشها را اقتصاد دانست و گفت: افرادی که امروز دور این میز جمع شدهاند روی هم بیش از 15 قرن تجربه مثبت فعالیت اقتصادی از راههایی که طی شده و موفقیت آمیز بوده و راههایی که به بنبست رسیده است دارند که میتوان از تکتک این راهها و زندگیها کتابها نوشت و فیلمها ساخت.
حسینی اتحاد و همبستگی میان اهالی فرهنگ را قابل توجه دانست و گفت: اتحادی که میان هنرمندان وجود دارد موجب شده امروز استان کردستان را به استانی فرهنگی بشناسند حتی هنرمندان استان برای خودشان در بهشت محمدی قطعهای جداگانه دارند اما کارآفرینان و فعالین اقتصادی این اتحاد را ندارند در حالیکه هر کدام چرخ زندگی حداقل 10 خانواده را میگردانند و هیچکس آنها را نمیشناسد لذا معتقدم باید در کنار هنرمندان، کودکان ما کارآفرینان و فعالین اقتصادی استانمان را بشناسند و حتی در مکانهای عمومی عکس این عزیزان هم نصب شود تا همه مردم با قهرمانان اقتصاد و کسانیکه امروز در جنگ اقتصادی جان، مال و جوانی خود را کف دستشان گرفتهاند و در خط مقدم قرار دارند آشنا شوند.
در ادامه جلسه تک تک پیشکسوتان حاضر با استقبال از ایده بنیاد توسعه کردستان به بیان نقطه نظرات خود در خصوص این بنیاد پرداختند و در پایان بر یکی شدن، یکصدایی و اتحاد برای توسعه کردستان تأکید کردند.