×
امروز پنجشنبه, 01 آذر,1403 - Thursday, 21 November,2024
سه شنبه, 30 آبان,1402

باهدف تلاش مشترک برای تعامل، هم‌افزایی و بهره‌گیری از تجربیات طرفین صورت گرفت:

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان اتاق‌های بازرگانی سنندج و اصفهان

سایز متن

در حاشیه‌ی نشست شورای رؤسای اتاق‌های بازرگانی سراسر کشور و در محل اتاق ایران تفاهم‌نامه‌ی همکاری میان اتاق‌های بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی «سنندج» و «اصفهان» منعقد شد.

باهدف تلاش مشترک برای تعامل، هم‌افزایی و بهره‌گیری از تجربیات طرفین صورت گرفت:

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان اتاق‌های بازرگانی سنندج و اصفهان

 

رئیس اتاق بازرگانی سنندج خبر داد: در حاشیه‌ی نشست شورای رؤسای اتاق‌های بازرگانی سراسر کشور و در محل اتاق ایران تفاهم‌نامه‌ی همکاری میان اتاق‌های بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی «سنندج» و «اصفهان» منعقد شد.

علی اکبر عبدالملکی به نقش موثر اتاق‌های بازرگانی در طراحی، اصلاح و ارتقای سیاست‌های اجرایی کشور اشاره کرد و افزود: به منظور فراهم آوردن زمینه مساعد برای تعامل سازنده میان اتاق‌های بازرگانی سراسر کشور، تفاهم‌نامه حاضر بین اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج  منعقد گردید.

وی تصریح کرد: با امضای این تفاهم‌نامه، طرفین تلاش خود را در جهت گسترش توان اقتصادی در حل مشکلات و معضلات فعالین اقتصادی هر دو استان مبذول خواهند داشت.

رئیس اتاق بازرگانی سنندج با تشریح جزئیات این تفاهم‌نامه خاطرنشان کرد: موضوع این تفاهم‌نامه عبارت است از تلاش و همکاری مشترک در انتقال تجربیات موفق و تقویت تعاملات و مراودات فی ما بین، به نحوی که موجبات رشد و توسعه اقتصادی هر دو اتاق در زمینه‌های مزیت‌دار ودارای پتانسیل تقویت گردد.

عبدالملکی گریزی هم به تفاهمات طرفین زد و افزود: همکاری مشترک در عرصه‌های داخلی و بین‌المللی، علی‌الخصوص ایجاد دفتر نمایندگی مشترک در اقلیم کردستان عراق در راستای ارائه خدمات به بازرگانان و تولید کنندگان صادرات محور و تسهیل‌گری در امر اخذ روادید تجاری با اقلیم کردستان، همکاری مشترک در آموزش اعضا و پرسنل طرفین در قالب دوره های مورد نیاز و انتقال تجربیات، بررسی ظرفیت‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری مشترک و برگزاری همایش‌های دو یا چند جانبه و همچنین تبادل اطلاعات و تجربیات در راستای معرفی پتانسیل‌های هر دو استان از جمله مواردی هستند که مورد توافق قرار گرفت.

وی ارائه‌ی مشاوره علمی و اقتصادی از طریق مشاورین طرفین و انجام بازدیدهای علمی و عملیاتی متقابل، همکاری مشترک در حوزه اقتصاد مقاومتی به منظور اجرای برنامه‌های کاربردی و راهبردی در جهت تحقق اهداف و برنامه ریزی اقتصاد مقاومتی، اعزام و پذیرش هیأت‌های تجاری مشترک در راستای ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های هر دو استان، برگزاری جلسات مشترک و استفاده از ظرفیت‌های شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی در راستای حل مسایل و مشکلات طرفین را از جمله موارد قابل توجه عنوان کرد که در صورت اجرایی شدن این تفاهم‌نامه می‌توانند زمینه‌ساز اقدامات مؤثر و سازنده باشند.

رئیس اتاق بازرگانی سنندج ضمن اشاره به پتانسیل‌های بالای دو استان در حوزه گردشگری تصریح کرد: معرفی پتانسیل‌های مزیت‌دار فی ما بین علی‌الخصوص ظرفیت‌های گردشگری و اشتراک‌گذاری آنها و مشارکت در برگزاری و بازدید نمایشگاه‌های تخصصی از دیگر موضوعات قابل توجه این تفاهم‌نامه هستند.

خبرنگار: هژیر الله‌مرادی

برچسب ها :
خبر
سه شنبه, 30 آبان,1402
کد خبر :
5290
تاریخ انتشار :
سه شنبه, 30 آبان,1402
تعداد مشاهده :
77
زمان تقریبی مطالعه :
۵ دقیقه
دسته اخبار : تجارت بازرگانی

تصاویر این خبر


سایر مطالب


رویدادها

جدیدترین اخبار و رویدادهای دنیای اقتصاد

سامانه جامع آموزش
سامانه ایمیل اتاق
سامانه نشریات
سامانه رادیو مجازی
نظرسنجی
ارتباط با ما