مدیرعامل موسسه خیریه شمس گفت: ۴۰ هزار بسته نوشت افزار در سال جاری بین دانش آموزان نیازمند توزیع شد و در برخی مناطق هم همچنان این روند ادامه دارد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد نوری زاده روز چهارشنبه در نشستی با خبرنگاران استان که در سالن جلسات اتاق بازرگانی سنندج برگزار شد، با اشاره به اینکه آغاز فعالیت این موسسه خیریه از سال ۱۳۹۲ در استان تهران بود، اظهار کرد: فعالیت های این موسسه خیریه بتدریج به استان های دیگر کشور به ویژه مناطق محروم توسعه پیدا کرد.
وی با اعلام اینکه هر سال چندین هزار بسته نوشت افزار و جهیزیه بین مردم نیازمند توزیع می شود، افزود: در سال جاری تاکنون افزون بر ۴۰ هزار بسته نوشت افزار بین دانش آموزان نیازمند توزیع شد که سهم استان کردستان یک هزار و ۱۰۰ بسته است.
مدیرعامل موسسه خیریه شمس ادامه داد: تاکنون ۳۰۰ هفته چهارشنبه امام رضایی را هم برگزار کردیم و در این راستا هر هفته برنامه های متنوعی را در محله های مختلف اجرایی کردهایم.
نوری زاده یکی دیگر از فعالیت های این موسسه را ایجاد و حمایت از کارگاه های تولیدی خواند و اظهار کرد: مرکز کارآفرینی اجتماعی در تهران با حدود ۱۴ کارگاه تولیدی داریم که بانوان سرپرست خانوار در آن مشغول به کار هستند.
وی توانمندسازی دانش آموزان و زنان سرپرست خانوار و کارآفرینان را در اولویت فعالیت های این موسسه خواند و یادآور شد: در برخی شهرهای کشور هم چون عسلویه کارگاه تولید کوله پشتی ایجاد کرده ایم که تولیدات آنها براساس استاندارد موجود تولید می شود.
مدیرعامل موسسه خیریه شمس بازدید و شرکت زنان کارآفرین در نمایشگاه های خارجی وآزاد سازی زندانیان جرائم غیرعمد را از دیگر اقدامات این موسسه دانست و اظهار کرد: در سفر به کردستان هم جلساتی را با زنان کارآفرین خواهیم داشت و بعد در صورت تشکیل تعاونی توسط این زنان از آنها حمایت مالی خواهیم کرد.
ایجاد و حمایت از کارگاه های تولیدی در استان توسط موسسه های خیریه
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع،معادن و کشاورزی سنندج هم در این نشست اظهار کرد: موسسه خیریه شمس برای دانش آموزان مناطقی که کمتر مورد توجه قرار گرفتند اقدام به تهیه و توزیع نوشت افزار می کند.
علی اکبر عبدالملکی با اشاره به اینکه یکی از رسالت های اتاق بازرگانی انجام مسئولیت های اجتماعی است، افزود: در این راستا افزون بر جذب موسسه های خیریه در انجام فعالیت ها هم با این موسسه ها همکاری می کنیم.
وی یکی از آسیب های اجتماعی موجود در استان را کولبری زنان سرپرست خانوار خواند و گفت: برای برطرف شدن این آسیب نیاز به ایجاد کارگاه های تولیدی برای این زنان داریم و در این رابطه می توانیم از توان موسسه های خیریه بهره گیریم.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع،معادن و کشاورزی سنندج اضافه کرد: در حال ایجاد بنیاد توسعه و پیشرفت استان هستیم که یکی از اهداف آن راه اندازی صنایع مادر و ایجاد کارآفرینی و اشتغال برای جوانان است.
عبدالملکی ادامه داد: با کلیدواژه آینده روشن فعالیت خود را آغاز کردیم و بی شک رویدادهای مطلوب و آینده درخشانی را رقم خواهیم زد.