رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج در آیین تجلیل از تلاشگران عرصه اقتصادی استان کردستان گفت: برای اولین بار از سال ۱۳۱۱ است که به رسم ادب از نمایندگان پیشکسوت ادوار گذشته اتاق بازرگانی سنندج تجلیل میکنیم.
تجلیل از پیشکسوتان اقتصادی و توجه به جوانان با هدف امیدآفرینی در هر دو قشر،
ادبیات و گفتمان اتاق بازرگانی سنندج ادبیات و گفتمان توسعهای است
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج در آیین تجلیل از تلاشگران عرصه اقتصادی استان کردستان گفت: برای اولین بار از سال ۱۳۱۱ است که به رسم ادب از نمایندگان پیشکسوت ادوار گذشته اتاق بازرگانی سنندج تجلیل میکنیم.
علی اکبر عبدالملکی پیشکسوتان و اعضای ادوار گذشته هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی سنندج را سرمایههای واقعی این اتاق دانست و گفت: وجود این بزرگواران گنجینهای با ارزش برای اتاق بازرگانی و فرصتی مغتنم برای ماست که از تجربیات آنها بهره ببریم همچنین حضورشان امروز و در این جمع مایهی مباهات ماست.
وی ادامه داد: تجلیل از پیشکسوتان اتاق و هیأت نمایندگان ادوار گذشته که زحمات زیادی برای توسعه استان کشیدهاند حاصل خرد جمعی اعضای این دوره هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج است که با هدف دلگرمی و تقویت روحیه پیشکسوتان و تشویق جوانان برای پیوستن به اتاق بازرگانی صورت گرفت.
عبدالملکی خطاب به حاضرین در جلسه گفت: اکثر شما جزو پیشکسوتان و اعضای ادوار گذشته هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی سنندج هستید لذا درب اتاق به روی همه شما باز است چرا که برای توسعه همه جانبه استان کردستان باید همگی چه در بخش خصوصی و چه در بخش دولتی دست به دست هم دهیم. اتاق بازرگانی با افتخار پذیرای هر کدام از شما عزیزان که میتواند مسئولیت کمیسیونی را بپذیرد خواهد بود.
رئیس اتاق بازرگانی سنندج با اشاره به همپوشانی و هم افزایش خصوصی و دولت گفت: خوشبختانه استاندار کردستان امروز توجه و اعتماد ویژهای نسبت به بخش خصوصی دارند. اگر در گذشته برای دیدن استاندار باید یک ماه یا بیشتر منتظر میماندیم، امروز میتوانیم با یک تلفن مسائل را با ایشان هماهنگ یا از ایشان کسب تکلیف کنیم.
رئیس دور هشتم و نهم و نایب رئیس این دوره اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج هم در این مراسم با اشاره به شرایط کنونی اقتصاد کشور گفت: شناخت نقاط قوت و توانمندیهای استان کردستان و برنامهریزی برای آینده، آن هم آیندهای که در دنیای امروز به سرعت تغییر میکند راهکاریست که میتواند برای حصول توسعه راهگشا باشد
سید کمال حسینی در ادامه سخنان خود در مورد تغییرات روزمره و ظهور تکنیکهای جدید گفت: در گذشته سالها زمان لازم بود تا تغییری در حرفه یا کسب و کاری ایجاد شود اما در حال حاضر شغلها لحظه به لحظه با تغییرات نرمافزاری و سختافزاری روبرو هستند که این مهم میطلبد فعالین اقتصادی صنعتی کشاورزی و غیره خود را با شرایط وفق دهند.
وی ادامه داد: چالشهای موجود نظیر تحریمها و برخی قوانین ناکارآمد و همچنین عدم توجه و سوء مدیریتهایی که از دولتهای گذشته برای کردستان به ارث ماندهاند سبب شده کردستان همچنان کم برخوردار بماند. لذا ما نباید ساکت بنشینیم و دست روی دست بگذاریم و با همان رویکرد و افکار قدیمی راه توسعه را در پیش بگیریم بلکه باید با همگرایی، سلایق و نظریات شخصی را کنار بگذاریم و اگر خطایی در گذشته داشتهایم آن را ببخشیم و دست در دست هم راه توسعه استانمان را هموار کنیم.
رئیس مجمع نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی در این مراسم از آمادگی این مجمع برای حمایت و همراهی با اعضای اتاق بازرگانی خبر داد و گفت: خصوصی سازی اقتصاد در کشور ما تاکنون آنگونه باید و شاید محقق نشده است.
بهزاد رحیمی با اشاره به اینکه دولت سیزدهم فراتر از خصوصی سازی به دنبال مردمی کردن اقتصاد است، افزود: براساس مطالعات میدانی انجام شده، کشورهای توسعه یافته با کوچک کردن صنایع خود مردمی سازی اقتصاد را انجام دادند.
در ادامه جلسه علی امینپور رئیس دور ششم اتاق بازرگانی سنندج و فاروق کیخسروی از پیشکسوتان ادوار مختلف هیئت نمایندگان این اتاق ضمن تشکر از برگزاری این جلسه و تجلیل و تکریم پیشکسوتان به پتانسیلها و امکانات استان کردستان و همچنین برخی مشکلات موجود اشاره کردند و راه برون رفت از وضعیت موجود را حمایت هرچه بیشتر از بخش خصوصی و اتاق بازرگانی دانستند.
جمال توپچی عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی سنندج در دور هشتم و پیمان اسراری به نمایندگی از جامعه دبیران اتاق در ادوار گذشته نیز خواهان تنظیم برنامههای بلند مدت اقتصادی تقویت روحیه همدلی و توسعه رابطه حاکمیت و بخش خصوصی برای از میان برداشتن مشکلات عدیده استان شدند.
گفتنی است در پایان این جلسه از فعالین اقتصادی و نمایندگان ادوار گذشته اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج تجلیل به عمل آمد.