دومین نمایشگاه معرفی توانمندیهای صنایع کوچک کردستان با حضور واحدهای تولیدی استان در محل دائمی برگزاری نمایشگاههای سنندج با حضور مسئولین ارشد استان برگزار شد.
همه مسئولان کردستان خود را برای حمایت همه جانبه از تولید آماده کنند
دومین نمایشگاه معرفی توانمندیهای صنایع کوچک کردستان با حضور واحدهای تولیدی استان در محل دائمی برگزاری نمایشگاههای سنندج با حضور مسئولین ارشد استان برگزار شد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کردستان با تاکید بر نقش نمایشگاه در معرفی تولیدات به بازار گفت: حمایت از فعالین اقتصادی که در همه شرایط سنگر تولید و تجارت را رها نکرده و کشور را در عبور از تنگناها یاری دادند وظیفه همه مسئولان و ارگانهاست.
مهندس احمد خسروی افزود: مقام معظم رهبری امسال را سال «تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین» نامگذاری کردند که وظیفه همه ما را در قبال تولید به نهایت حد رساندند و همه باید دل و جان در گرو آن بگذاریم.
وی تصریح کرد: 2 هدف اصلی در برگزاری این نمایشگاه داریم که اولی نمایش توان تولید و کمک به بازاریابی محصولات و دوم جذب سرمایه گذار است.
وی خبر از احداث شهرک اختصاصی واحدهای دانش بنیان داد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج با اشاره به ضرورت حمایت از همه فعالان اقتصادی گفت: تجربه چند سال اخیر به همه مسئولان ثابت کرد که تنها راه عبور از جنگ اقتصادی و ارتقاء شاخصهای توسعه یافتگی حمایت از تولید و تجارت به محوریت بخش خصوصی است.
سید کمال حسینی خاطر نشان کرد: حوزه تولید و تجارت استان ظرفیت حضور در عرصه های داخلی و خارجی را داشته و در انتظار همت بی دریغ همه نهادهاست.
وی اعلام کرد: همراه شدن با روند جهانی تولید و تجارت ضرورت رسیدن به اهداف شاخص است که وارد کردن توسعه به حوزه دانش بنیان در صدر آن قرار دارد و اتاق بازرگانی سنندج با تمام توان حاضر به همکاری با همه بخشهای دولتی و خصوصی است.
حسینی خواستار استفاده از تولیدات داخل استان توسط همه نهادهای دولتی شد و اظهار کرد: خرید ادارات دولتی یکی از رقم های بزرگ استان است که باید از تولیدات استان استفاده کرد و مگر اینکه محصولی که امکان تولید آن در استان نباشد.
رئیس سازمان پارک علم و فناوری کردستان با تاکید بر حرکت دادن فعالیتهای تولیدی به سمت دانش بنیان گفت: در حال حاضر پارک علم و فناوری کردستان متولی اصلی حرکت به سمت تولیدات دانش بنیان است که در اکنون 36 شرکت در پارک فعال بوده و 56 شرکت هم در انتظار تامین زمینه های قانونی و فنی حضور هستند.
دکتر حامد قادرزاده افزود: موسیقی یکی از حوزه هایی است که ظرفیت ورود به عرصه دانش بنیان دارد که با توجه به پتانسیل استان در این زمینه میتوان نسبت به ارتقاء جایگاه آن در توسعه اقتصادی به ویژه اشتغال و اعتبار فرهنگی کشور استفاده کرد.
وی در ادامه اظهار کرد: نظام اسلامی در تلاش است تا پایداری کامل در توسعه اقتصادی ایجاد کند و از طریق همراه کردن توسعه با امنیت اهداف را تحقق بخشد.
معاون توسعه منابع انسانی استانداری کردستان با اشاره به ضرورت تغییر رویکردها و افزایش سرعت عمل همه ارگانها گفت: 43 سال است که داریم وعده میدهیم و صورتجلسه تنظیم میکنیم اما در عمل شاهد رسیدن به اوج اهداف نبوده ایم که اکنون باید شدت و سرعت را به خرج دهیم.
عبدالله رشیدی پور افزود: سال «تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین» است و باید همه ما خود را برای عمل به فرامین مقام معظم رهبری آماده کنیم که شاه بیت دستوراتشان حمایت از تولید و دانش بنیان کردن روال تولید است.