استاد «علیرضا یونچی» پیشکسوت و فعال شناخته شدهی اقتصادی و داور برنامهی پربینندهی «میدون» با دعوت اتاق بازرگانی سنندج، ضمن سفر به استان کردستان و حضور در این اتاق، طی جلسات جداگانه و متعدد با فعالین حوزههای مختلف اقتصادی استان دیدار کرد.
مشق کارتیمی بانوان کارآفرین و دلالت استاد «یونچی»
استاد «علیرضا یونچی» پیشکسوت و فعال شناخته شدهی اقتصادی و داور برنامهی پربینندهی «میدون» با دعوت اتاق بازرگانی سنندج، ضمن سفر به استان کردستان و حضور در این اتاق، طی جلسات جداگانه و متعدد با فعالین حوزههای مختلف اقتصادی استان دیدار کرد.
از جمله مهمترین این دیدارها حضور استاد یونچی در پنجمین نشست کمیته بانوان کارآفرین استان کردستان و بررسی طرحهای ارائه شده در گام ششم توسط اعضای این کمیته در محل سالن آمفیتئاتر ادارهی کل ورزش و جوانان استان بود.
در این جلسهی که حدود 4 ساعت به طول انجامید و با استقبال پرشور بانوان کارآفرین استان کردستان برگزار شد، طرحهایی که توسط اعضای کمیته در جلسات قبل کمیته بانوان طی تیم سازی، بحث و کار کارشناسانه بصورت پخته و قابل ارائه درآمده بودند بصورت تکتک ارائه و استاد یونچی با دقت و ریزبینی خاص نقاط ضعف و قوت آنها شامل؛ بازارهای جدید هدف، تهیه ارزانتر و بهتر مواد اولیه
رئیس اتاق بازرگانی سنندج در این جلسه با ارائه عملکرد این اتاق به تشریح اقدامات انجام شده ظرف ۱۰ ماه گذشته پرداخت و گفت: از سویی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج به عنوان پارلمان بخش خصوصی استان کردستان ارتباط بسیار خوبی با بخش دولتی استان دارد و از دیگر سو مطالبهگری و دغدغههای شخص استاندار در خصوص توسعه استان موجب تعامل هرچه بیشتر، بهتر و دوطرفه بخش خصوصی و بخش دولتی استان شده تا این دو بخش، در این برهه به صورت کاملاً روان با در کنار هم کار کنند.
علی اکبر عبدالملکی ادامه داد: بر این اساس با پیشنهاد اتاق بازرگانی سنندج و استقبال استاندار محترم، «بنیاد توسعه و پیشرفت استان کردستان» شکل گرفت و در نخستین گام، کارشناسان اتاق بازرگانی سنندج نسبت به احصای مسائل، مشکلات، چالشها، پتانسیلها، امکانات و نیازمندیهای ضروری استان به جهت ریل گذاری برای رسیدن به اهداف مورد نظر کوتاه مدت و بلند مدت تعیین شده و مد نظر بنیاد توسعه اقدام کردند.
وی تصریح کرد: متعاقب تشکیل بنیاد توسعه استان کردستان، شورای پیشکسوتان، مدرسه بازرگانان کوچک، کمیته بانوان کارآفرین استان کردستان و کمیسیونهای تخصصی مختلف اتاق تشکیل و جلسات کارشناسی و هماندیشی حوزههای مختلف برگزار شدهاند.
عبدالملکی خاطرنشان کرد: با توجه به ضعف داده و اطلاعات در حوزههای اقتصادی استان کردستان و عدم وجود آمار و ارقام قابل اتکا، اتاق بازرگانی سنندج اقدام به تدوین اطلس اقتصادی استان کردستان کرد که در این اطلس به تمام مشاغل و فعالیتهای اقتصادی استان به صورت موردی و ریز پرداخته شده است و همچنین امکان اضافه شدن مشاغل جدید هم وجود دارد.
وی ادامه داد: اتاق بازرگانی سنندج همچنین ضمن احصای مشکلات موجود پیش پای فعالین حوزههای مختلف تجارت، صنعت، معدن، کشاورزی و... در کارگروههای کارشناسی شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی نسبت حل این مسائل مطابق پروتکلهای موجود اقدام کرده است که در صورت عدم وجود راهحل در شهرستان، موارد بزرگتر در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان که به صورت ماهانه و با حضور استاندار، رئیس کل دادگستری، فعالین اقتصادی و سایر مسئولین استان برگزار میشود مطرح میشوند ضمناً اتاق سنندج مواردی را که نیاز به کسب تکلیف از تهران باشد را هم به شورای ملی ارجاع میدهد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج در پایان اعلام آمادگی این اتاق را برای دادن مشاوره و حمایت از فعالین در بخشهای مختلف نظیر کسب و کارهای دانش بنیان، واردات و صادرات، معدن، کشاورزی و صنایع بزرگ و کوچک استان اعلام کرد.